3 maj 2015
18:00

Tullinge TP FK

Referat: Västerhaninge IF - Tullinge TP FK

Tung torsk. Västerhaninge dominerade kraftigt spelet men Tullinge hade ett vasst anfallspar som löpte på långa bollar. Dom var riktigt snabba. Vi var förvarnade hur det skulle se ut men trots det blev Västerhannige straffade redan i den 12:e minuten en omställning där en Tullingespelare sprintar ifrån på kanten och trycker in bollen framför mål på en framstormande forward. 0-1.
Västerhaninge hade boll men skapade inte så mycket i första halvlek.

Andra halvlek Västerhaninge tog över fullständigt. Rullade ut Tullinge som inte hängde med. Redan i 48:e Adam lyfter in bollen på pass från Nille 1-1. Västerhaninge trummar på och det är bara en tidsfråga innan ledningsmålet skulle komma, men, men som det ofta är i fotboll gör man inte mål på sina chanser så straffar det sig till slut. Åter en omställning friläge och 1-2. Chock, hur var det möjligt??

Västerhaninge förökte men det ville sig inte. Tullinge vann med 1-2 och drar ifrån i tabellen. Man skall ge beröm även till motståndarna, en konsekvent spelidé med spetskvalité på två snabba spelare som löpte oförtrutet i djupet. Inte kul, inte utvecklande men ack så effektivt